GERBER TRANS

Pályázatok

Nyitólap » Pályázatok

Projekt neve:

GOP-2.2.3-09-2010-0020
Portálfejlesztés a Klodker-Bau fejlődéséért

Leírása:
A gazdasági válság óta az építőipar nagyon bizonytalan talajokon áll. Ezért a vállalkozás új tevékenységi körrel bővül, melyhez a projekt megvalósítása szükséges.

Egy 155 m2-es Fitness- és egészség megőrzö központ építési munkálatai kezdődtek meg, melyet 2010-augusztusától működtetni fogunk. Első körben a fitness terem (gyermekmegörző hellyel ellátva) szolgáltatásra, illetve gyógymasszázsra , gyógytornára, szaunázási lehetőségre, valamint táplálék kiegészítő termékek értékesítésére, tanácsadására fektetjük a hangsúlyt, ezért szükségesnek érezzük egy olyan portál fejlesztését, amely megfelelő hardver és szoftver háttérrel minél több vendég igényét tudjuk kielégíteni naprakészen. Mind nők, mind férfiak és gyermekeknek egyaránt lehetőség nyílik mind test-lelki fejlődésében, szinten tartásában, gyógyulásában egyaránt a megfelelő szolgáltatást, terméket és tanácsadást biztosítanunk a portál létrehozásával.

 A vállalat főbb célja teljeskörű gazdasági fellendülés eredményének elérése. Ezen projekt megvalósításával nem csak a vállalkozásunk lendülhet fel, hanem ezen keresztül a mélyen lévő vállalkozásoknak is biztosítunk lehetőséget mind munkahely teremtés szempontjából mind gazdasági megerősödés szempontjából.

A projekt megvalósulása igen egyedi és speciális, mivel Mohács és környékén az egyetlen komplex fitness szolgáltatás központja lesz.

Beruházás során nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre és a gazdaságos energiafelhasználásra. Az egész épület fűtés- és melegvíz ellátása egy darab magas hatékonyságú kondenzációs kazánnal történik. Mely fűtés és energiaellátás kiegészül napenergia (napkollektorok beépítése 12 db) ellátással. A vízfogyasztás csökkentése érdekében gyűjtőtartályon (csapadékvíz gyűjtőn) keresztül történik a mellékhelyiségek vízellátása.